Catalin Prapuceanu avea o iubita in orasul natal, cu care avea o relatie de 9 ani, iar de curand se intorsese in tara pentru a o lua si pe ea cu el, in Anglia, unde visa sa se si casatoreasca.

Cand a ajuns in tara insa, Catalin a aflat ca Ramona, iubita sa, vrea sa puna punct relatiei, relateaza gorj-domino.ro.
„Am auzit ca bietul Catalin venise neanuntat in tara si a aflat ca Ramona avea pe altcineva.

S-au certat rau. Ea ii spunea, cand el fusese in Anglia, ca va veni si ea la el, iar el ii mai trimitea si bani. Asa se aude. A fost distrus cand a aflat ca ea avea pe altul si ca nu il mai iubea”, a spus un cunoscut al celor doi tineri. Aceleasi surse sustin ca Ramona si Catalin se despartisera, dar barbatul accepta cu greu ideea.

Catalin si iubita sa au fost la sediul Politiei Targu-Carbunesti in dimineata zilei de miercuri. Cei doi tineri se certasera, iar fata a facut chiar si o sesizare telefonica la politie, spunand-le oamenilor legii ca tanarul i-a facut scandal.

Dupa ce au ajuns in fata oamenilor legii, cei doi fosti iubiti s-au impacat. Seara, insa, Catalin Prapuceanu a decis sa isi ia viata si s-a aruncat in fata unui tren care circula pe relatia Craiova-Targu-Jiu-Petrosani. In urma impactului, trupul tanarului a fost spulberat. Familia lui le-ar fi spus politistilor ca acesta se certase cu iubita sa si acesta ar putea fi motivul pentru care si-a luat viata.

Pe pagina sa de socializare a lui Catalin Prapuceanu, prietenii tanarului au lasat mesaje care conduc spre varianta sustinuta şi de familia acestuia in fata politiştilor: Catalin şi-a incheiat socotelile cu viata din cauza unei deceptii in dragoste.  „Nu ma pricep prea bine la cuvinte, dar tot ce pot sa spun este ca eu, impreuna cu familia mea, suntem consternati de tragicul eveniment petrecut in familia bunului nostru prieten, Ilie Prapuceanu. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe dragul nostru prieten, Catalin. Nu te vom uita niciodata!”, a scris un cunoscut de al familiei Prapuceanu pe facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Invata sa te iubesti pe tine si dupa pune suflet intr-o relatie si nici atunci nu-ti lua ce ai mai de pret pe lume, viata… caci doar una e si nimic nu e mai de pret. Nu te gandi ca scapi de greutati, cei care ti-au facut zilele nefericite vor trai in continuare si vor face si pe altii sa sufere, incearca sa lupti, sa iesi invingator din greul in care ai intrat, treci peste si mergi mai departe si apara-te de oamenii care sunt cruzi.

Mi-as fi dorit ca aceste cuvinte sa le scriu cu macar 3-4 ore inainte, sa nu se intample una din cele mai mari tragedii din familia mea si aceste cuvinte sa le citeasca si un om foarte bun care a renuntat sa ne astepte pe mine si pe sora mea cu zambetul larg si plin de viata la care tin si voi tine toata viata si nu-l voi uita niciodata”, a postat o ruda de a lui Catalin pe Facebook.

 

Sursa: gorj-domino.ro

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si