In sedinta PSD de astazi, Paul Stanescu si Gabriela Firea ii vor cere lui Dragnea sa demisioneze, astfel incat sa nu se ajunga la vot, pentru ca Dragnea are majoritate, fie ea si la limita. Stanescu si Firea vor ameninta in CEx ca, daca Dragnea nu renunta, parlamentarii pe care ei ii controleaza (intre 50 si 80) nu vor mai sustine proiectele PSD, prin urmare majoritatea se va sparge si guvernul va cadea.

Dragnea are acelasi mesaj (santaj), numai ca invers: „Ma dati jos, partidul se scindeaza, alianta cu ALDE se rupe, deci pierdeti guvernarea“, le va spune Dragnea colegilor. Prin urmare, PSD nu va mai avea oameni in ministere si alte functii importante.

Insa daca Dancila isi va pune demisia pe masa, Dragnea va rasufla usurat. Demisia Vioricai Dancila ne-ar intoarce in 2015, cand Ponta a renuntat la putere si a trimis PSD in opozitie. Nimeni nu pune la indoiala ca Dragnea va sti sa exploateze temerile baronilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daca Dancila refuza sa demisioneze, partidul va intelege ca guvernarea poate continua chiar si fara Dragnea.

Ba, chiar multi dintre liderii locali se vor bucura pentru ca vor avea sansa sa-si puna oamenii de incredere in ministere, dupa ce lotul Teleorman va fi concediat.

Daca tabara Stanescu-Firea pierde, razboiul se muta in parlament. Revolutionarii vor incerca sa-l dea jos pe Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Daca tabara Stanescu-Firea castiga, Dragnea e cu un pas in puscarie. E greu de crezut ca guvernul va mai da OUG pe amnistie si gratiere in conditiile in care pica pe zi ce trece in sondaje.

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si