Close sidebar
Close sidebar

A virat la stanga, ca sa evite o masina, si a intrat direct intr-un stalp! Obstacolul se afla pe banda de circulatie - Cum este posibil

Drumul unui camion s-a oprit brusc intr-un stalp, pe o strada circulata de la marginea capitalei! Atentie: nu a intrat pe trotuar. Strada a fost largita in acea zona, dar obstacolul a fost lasat dupa bordura. Soferul spune ca obstacolul nu putea fi evitat, asa ca acum isi cauta dreptatea in instanta!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceste imagini sunt suprinse in comuna Joita, pe o strada din localitatea Bacu. Soferul camionului a vrut sa vireze la stanga, dar a avut parte de o supriza... neplacuta!

- Venea o masina din fata, uitandu-ma la masina respectiva sa nu o lovesc, am intrat in stalpul respectiv pur si simplu. Stalpul aflandu-se pe banda de circulatie!
-Din pricina acelui stalp  pus practic pe calea de rulare, s-a produs acel accident.

Cum s-a ajuns aici? In primul rand, strada a fost largita.

- Stalpul era dupa bordura? Dupa bordura, da. Incoace!  

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Macar de ar fi folosit la ceva, insa stalpul respectiv a ramas stingher.

-Stalpul era dezafectat, nu mai erau cabluri pe el.

A fost luat de acolo, ati ghicit, dupa accident.

Soferul camionului isi cauta acum dreptatea in instanta! Si are o suma importanta de recuperat!

- O dauna de 3.000 de euro pt repararea camionului. Iar pentru lipsa de folosinta, pentru ca dansul este transportator, va avea o dauna de aproximativ 2500 de euro.

Am mers si la primaria din Joita, unde ni s-a explicat ca o adresa a fost trimisa catre proprietarii stalpului cu o zi inainte de accident. Acestia nu ne-au raspuns pana acum la solicitare!

Avem tendinta sa zambim cand auzim ca Dorel a intrat din nou in actiune. Insa stalpii uitati pe carosabil si alte inginerii ciudate de acest fel pot fi periculoase. Le vedem destul de des, in multe orase din Romania!

- Atata vreme cat exista obstacole pe drumul rutier, acestea trebuiesc semnalizate!

Un sofer a primit deja in instanta 14 mii de lei despagubiri pt ca a lovit un caine pe autostrada Arad-Timisoara. Bietul animal nu avea ce sa caute acolo, daca nu ar fi lipsit gardul de protectie, obligatoriu pe drumurile de mare viteza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI