Moarte halucinantă la Botoșani! Un bărbat a decedat iar soția lui a ajuns în stare gravă la spital după un incendiu puternic. Flăcările au izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o gospodărie din localitatea Victoria.

Flăcările nu ar fi apărut din senin, ci ar fi fost provocate de încercarea soțului de a-i da foc partenerei sale.

Citește și: Doi muncitori, loviți de tren în timp ce lucrau la Gara de Nord din Timișoara! Bărbații au ajuns la spital

incendiu, botosani, benzina, i-a dat foc sotiei

Bărbatul și-ar fi stropit partenera cu benzină și i-a dat foc

Potrivit unor surse, bărbatul i-a dat foc soției sale, după ce a stropit-o cu benzină. Speriată de moarte, femeia a fugit. Între timp, casa în care a avut loc incidentul s-a aprins în urma ei, iar bărbatul nu a mai putut să iasă din mijlocul incendiului pe care l-a provocat, notează observatornews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns imediat pompierii, care au reușit să stingă incendiul. Femeia a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la spital, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

„Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat oficialii ISU.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care fac acum cercetări pentru a determina cu exactitate ce s-a petrecut noaptea trecută în Botoșani. 

Citește și: 1500 de persoane evacuate după ce un supermarket din Iași a luat foc! Pompierii intervin de urgență

incendiu, botosani, benzina, i-a dat foc sotiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si