Recunoscut, în perioada în care era considerat un lider politic, pentru modul în care-și susținea opiniile și chiar pentru stilul în care-și ataca dușmanii, despre Marian Vanghelie au apărut în decursul anilor mai multe zvonuri, unele ajungând să semene chiar a legende în lumea politică, dar nu numai.

Unul dintre zvonurile care a circulat în perioada în care Adrian Năstase era șeful PSD și premier al României a fost că Marian Vanghelie ar fi vrut să-l bată din cauza unor divergențe dintre ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Marian Vanghelie a răspuns la întrebarea dacă a vrut să-l bată pe Adrian Năstase.

”Nu, niciodată. Am avut bătălii politice cu Adrian Năstase. Omul ăsta este un intelectual, un intelectual foarte serios. Nu m-a jignit niciodată. O singură dată a ridicat vocea la mine, era prim ministru. Mi-am luat actele, le-am băgat în geantă și am plecat, dar la mijlocul biroului m-a luat de gât și mi-a spus ”Marian, tu trebuie să înțelegi un singur lucru, cuvântul meu înseamnă România și dacă vrei să lucrezi cu mine, lucrurile sunt uite așa”.

Și ăsta a fost cel mai complicat moment dintre mine si  Adrian Năstase”,  a răspuns Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie  si Adrian Nastase
Marian Vanghelie si Adrian Nastase, colegi de partid, și lideri ai PSD la un moment dat

Citeste si: Adrian Năstase, după ce Iohannis a anunţat că îi va retrage Ordinul ”Steaua României”: Gestul său meschin de astăzi nu prevesteşte nimic bun. Aştept publicarea în Monitorul Oficial pentru a lua măsurile cuvenite

Marian Vanghelie, despre dușmanii săi politici ”Îi anunț că pot să-i lipesc cu căpățâna de un  perete sau să le rup mâna” 

Însă, fostul primar al sectorului 5 a precizat că nu este un bătăuș, ci doar un supraviețuitor. Marian Vanghelie a recunoscut faptul că primii săi bani, în adolescență, i-a făcut din bișniță și că are ”școala vieții”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Marian Vanghelie joacă tare și tocmai ce a dat guvernul în judecată la Curtea de Apel București EXCLUSIV

”Eu știu să mă comport cu o femeie tandru, știu să mă comport cu un om ca Adrian Năstase foarte politicos și chiar să mă adaptez, pot să mă adaptez și după un lider ca Traian Basescu care este mai complicat, și să-l bat pe Ghiță sau pe cei cu care m-am mai certat eu, când este momentul. Nu sunt un bătăuș dar sunt  un supraviețuitor. Eu am fost de copil în bulevard pentru că nu aveam surse financiare și a trebuit să supraviețuiesc eu și familia mea și am făcut niște lucruri care se făceau atunci, comuniștii o numeau bișniță, eu o numesc negustorie. Dar nu mă apuc să bat lumea și să vorbesc urât, dar pe cei care merită, îi anunț că pot să-i lipesc cu căpățâna de un  perete sau să le rup mâna și să-i bat cu mâna lor.

Nici nu trebuie să-i bați, trebuie doar să-i anunți și prin felul în care o spui este de ajuns pentru acești oameni mizerabili. Toți cei cu care am mai avut dialoguri din astea, nici unul nu a vrut să se bată cu mine. N-am doi metri, dar e prin puterea mea. Puterea mea a reprezentat totul, nu a vrut nimeni să se bată cu mine. Și vă spun că era și complicat să se bată cu mine. Eu, de obicei sunt un câștigător. Chiar dacă nu câștig acum, câștig puțin mai încolo. Cu mine trebuie să te aștepti: dacă nu mă omori să nu stai liniștit niciodata dacă ai vrut să-mi faci rău”, a spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si