Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 18 Poliție au fost sesizați ieri, 05 februarie, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, într-un apartament din Sectorul 5, un bărbat de 75 de ani este amenințat cu cuțitul de către fiul său, în vârstă de 46 de ani, nepermițându-i să părăsească locuința.

Și-a sechestrat și amenințat tatăl cu cuțitul

Cel care a sunat la 112 este un bărbat de 57 de ani, care le-a povestit polițiștilor cum a vrut să meargă în vizită la cei doi, însă, ar fi fost și el, la rându-i, amenințat cu cuțitul de fiul bărbatului de 75 de ani.

Citește și: Bebeluș sechestrat de tatăl lui în Brașov! De ce ar fi recurs bărbatul la gestul șocant?

Ulterior, polițiștii au luat legătura cu bărbatul de 75 de ani, care le-a mărturisit, prin ferestra locuinței, că fiul său nu-l lasă să plece din apartament.

Autoritățile au încercat să discute și cu bănuitul, bărbatul de 46 de ani, care le-a spus acestora că tatăl lui nu are voie să părăsească imobilul, încuind astfel ușa de la intrare în apartament.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul prezenta un comportament agitat și era incoerent în vorbire, refuzând orice contact cu polițiștii și s-a cerut sprijinul unei echipe de negociatori, dar și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când au sosit aceștia, din interior se auzeau mai multe zgomote și strigăte, motiv pentru care mascații au intrat în locuință și l-au imobilizat pe bărbatul de 46 de ani.

Persoana vătămată a fost scoasă și preluată de polițiști, în siguranță.

batran sechestrat

Bărbatul de 75 de ani, sechestrat de fiul său de 46 de ani

[Sursa foto: Poliția Română]

De asemenea, în interiorul locuinței, autoritățile au găsit un obiect tăietor-înțepător (cuțit), pe care bănuitul l-ar fi avut asupra sa pe parcursul întregilor scene, acesta fiind ridicat și sigilat de polițiști.

Bărbatul de 46 de ani, internat pentru îngrijiri de specialitate

Un echipaj de prim ajutor l-a luat și l-a dus pe bărbatul de 46 de ani la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate. Ulterior, acesta a fost internat.

arestat

Bărbatul de 46 de ani, reținut de polițiști

[Sursa foto: Poliția Română]

Polițiștii nu au descoperit semne vizibile de agresiune la niciuna dintre persoanele implicate, însă, s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bănuitului pe o perioadă de 5 zile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toate acestea, atât bărbatul care a vrut să-i viziteze, cât și tatăl bănuitului nu au vrut să depună plângere.

Citește și: VIDEO- Tatăl monstru, la un pas de eliberare. Josef Fritzl și-a sechestrat și violat fiica în subsolul casei timp de 24 de ani

„Cercetările sunt continuate de către Secția 18 Poliție, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare”, au transmis polițiștii.

Potrivit surselor stirilekanald.ro, bănuitul de 46 de ani, ar suferi de probleme psihice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si