Close sidebar
Close sidebar

A vrut sa parcheze masina sau sa distruga parcarea cu totul? E cumplit ce a putut face o soferinta

A vrut sa parcheze masina sau sa distruga parcarea cu totul? Asta se intreaba cei care vad urmatoarea inregistrare. O soferita se chinuie sa dea cu spatele si de-aici porneste prapadul. Va las sa priviti imaginile.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cat de greu sa fie oare sa parchezi masina din imagine in acest spatiu, cu spatele la trotuar?

Ei bine, sa privim...Persoana de la volan face mai multe miscari. Dar pare sa nu-i iasa sub nicio forma!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un barbat se apropie de masina. Ii spune ceva si din acest moment se dezlantuie iadul. Credeti ca exageram? Cum altfel sa descrii aceste scene?

Ca intr-un joc pe calculator, femeia loveste masina din spate, accelereaza si ajunge pe spatiul verde, apoi loveste din nou autoturismul parcat.

Femeia este ajutata pana la urma sa identifice pedala care face masina sa se opreasca, nu sa accelereze in toate directiile. Iese tacticoasa din autoturism si inspecteaza pagubele. Ce sa-i faci? Bine ca avea asigurare..

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI