Acestea sunt imaginile care au alertat politia din New York! Un agent a vazut pe camerele de supraveghere din Times Square ca tanarul pierde inelul de logodna prin gratarul unei guri de canalizare, imediat dupa ce iubita lui acceptase cererea in casatorie.

Printr-un mesaj postat pe Twitter si o mobilizare exemplara, politistii au sarit in ajutorul tinerilor indragostiti!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Am fost anuntati prin telefon de un coleg care era de serviciu in acea noapte! Ne-a spus ca un cuplu a pierdut inelul de logodna in canalizare.

Cautarile au inceput imediat, insa diamantul nu a fost atat de stralucitor pe cat sperau politistii, asa ca operatiunea a fost reluata a doua zi dimineata, pana cand inelul a fost gasit! Era la aproape 3 metri sub asfalt, in conducta de canalizare.

Odata gasit inelul, politia a apelat din nou la retelele de socializare ca sa ii identifice pe tineri si sa le returneze bijuteria pierduta.
Asa au aflat ca sunt din Anglia, venisera la New York doar pentru cererea in casatorie si se intorsesera deja acasa, unde John ii cumparase un alt inel de logodna iubitei sale.
S-au bucurat nespus amandoi cand au aflat de ajutorul dat de catre politistii newyorkezi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si