Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau,  agent sef adjunct Mihail Draghiciu,  politistii buzoieni s-au sesizat dupa ce in spatiul public a aparut un filmulet in care un adolescent de 18 ani apare batand un om al strazii.

”Efectuam verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si incadrarea juridica a faptelor cu privire la scenele de violenta ce ar fi fost filmate cu telefonul mobil de un adolescent de 18 ani si in  functie de  rezultatul verificarilor se va face incadrarea juridica a faptelor si vor fi dispuse masurile legale”, a declarat Draghiciu.

In filmuletul care a ajuns in spatiul public tanarul de 18 ani apare batand un om al strazii, ca sa-si sperie iubita ce intentiona sa se desparta de el. Ca un avertisment, tanarul filmeaza scena in care bate cu bestialitate un om al strazii. in filmare se poate vedea cum tanarul il loveste cu pumnii in fata pe omul strazii, pana cand acesta cade la pamant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Totodata, ca sa-si spere fosta iubita, in varsta de 17 ani, buzoianul s-a fotografiat in cimitir si i-a transmis fetei mesajul ca ii sapa groapa.

Potrivit IPJ Buzau, pana acum familia fetei nu ar fi depus plangere penala pentru amenintare si santaj impotriva adolescentului de 18 ani, fiind depusa doar o sesizare care nu ar tine locul unei plangeri.

Tanarul de 18 ani din localitatea Maracineni a fost identificat de politisti iar acum este la audieri, la sediul Politiei din localitatea de domiciliu.

Apropiati ai fostei iubite a buzoianului spun ca, speriata de tanar, care ar fi amenintat-o ca va distribui si fotografii cu ea dezbracata, minora ar fi incercat in doua randuri sa se sinucida.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si