Accident cumplit în Botoșani.  Un bărbat de 47 de ani se afla la volanul unui autoturism marca BMW X3 cumpărat recent, pe care a vrut să-l testeze.

Citește și: Un TIR a căzut în Dunăre de pe un viaduct înalt. Ce s-a întâmplat cu șoferul de 42 de ani

Șoferul, dornic să vadă puterea mașinii cumpărate, a călcat pedala de accelerație la maxim, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Autoturismul a lovit un cap de pod ce trece peste râul Molnița, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

Mașina a ajuns la aproape 50 de metri pe câmp, de la locul impactului, iar cutia de viteze s-a desprins de caroserie, scrie Monitorul de Botosani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Bărbatul era aruncat din mașină la câțiva metri și prezenta multiple leziuni incompatibile cu viața. Decesul acestuia a fost constatat la fața locului”, au precizat medicii din cadrul SJA Botoșani.

Accident mortal în Botoșani. Mașina a sunat singură la numărul de urgență 112 

Accident mortal în Botoșani. Mașina a sunat singură la numărul de urgență 112 

[Sursa foto: Monitorul de Botosani ]

Mașina a sunat singură la numărul de urgență 112

Accidentul mortal la Cândești a fost anunțat chiar de autoturismul dotat cu un sistem de alertă în caz de tamponare.

Apelul la 112 a fost făcut din Germania, prin sistemul eCall, declanșat chiar de sistemul de urgență al mașinii. Imediat după impactul violent cu capul de pod, sistemul de Urgenţă al autoturismului s-a activat.

Apelul a fost făcut în Germania, de unde fusese achiziționat autoturismul, iar de acolo s-a contactat serviciul 112, de la București.

În doar câteva secunde, serviciile de intervenție din Botoșani aveau locația exactă, marca și modelul mașinii, chiar și câte airbag-uri s-au declanșat, precum și faptul că șoferul nu răspundea apelului.

În scurt timp, la fața locului au fost trimise echipe de salvatori.

Oamenii legii au găsit șoferul inconștient, aruncat din mașină și au cerut ajutorul cadrelor medicale. Un echipaj de la Ambulanța Dorohoi a ajuns ulterior la fața locului, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Accident mortal în Botoșani. Mașina a sunat singură la numărul de urgență 112 

Accident mortal în Botoșani

[Sursa foto: Monitorul de Botosani ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si