Turistul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit sâmbătă seara de angajații plajei Stalida, frecventată în general de turiști cu copii.

Citeste si: Un bărbat din Republica Moldova a trecut Prutul ilegal doar ca să își vadă prietenii de pe o rețea de socializare

Angajații plajei s-au alarmat atunci când au văzut că bărbatul nu se ridică de pe șezlong, deși trecuseră câteva ore bune, informează Sky  News.

Bărbatul era mort de câteva ore

La fața locului au ajuns echipajele medicale și i-au acordat primul ajutor bărbatului. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Heraklion, însă medicii de acolo nu au putut decât să declare decesul. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cauza morții va fi stabilită după necropsie, iar între timp, autoritățile britanice au început demersurile pentru repatrierea decedatului.

Citeste si: VIDEO| El este românul care a dispărut în Grecia. Bărbatul a intrat în mare acum trei zile şi de atunci nu a mai fost văzut

Valurile de căldură sunt extrem de periculoase în această perioadă, avertizează autoritățile. 

Pe insula Creta, temperaturile au depășit 30 de grade Celsius în ultimele zile.

Pompierii de pe insulă s-au luptat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, care au afectat sute de hectare de teren agricol, inclusiv plantații de măslini, stupi și pășuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si