Close sidebar
Close sidebar

Abandonate, maltratate şi lăsate să sufere. Este inimaginabil modul în care unii oameni tratează nişte biete animale.

Din fericire, mai există însă şi poveşti cu un final fericit! ##VIDEO23423##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Bine v-am regasit alaturi de noi in lumea celor care nu mint, nu insala si nu poarta dusmanie nimanui chiar daca au fost batjocoriti, maltratati sau munciti pana la epuizare de oameni. Astazi vom petrece o zi alaturi de prietenii necunavtatori pe care nu i-ati vazut pana acum in ograda asociatiei Kola Kariola! Unul dintre ei este Flavia! Iapa salvata de la moarte in ultimul ceas…

Eforturile voluntarilor au inceput sa dea roade iar dupa scurt timp ajutoarele s-au inmultit.

Dupa o saptamana de munca la foc continuu, Flavia s-a ales cu o noua casa si cu o multime de prieteni.

"Mai nou am demarat proiectul de grajd am creat locuri pentru… Pai vad ca a rasarit asa. Avem locuri pentru cai, pentru capre pemtru magarusi si mai sunt si cateva locuri pentru… nu va ascundeti faceti cu mana.
Aici e grajdul. Acolo e grajdul. Acolo se tin animalele, am inteles. Hai ca venim si noi imediat".


Amintirile neplacute dupa o viata de munca si batai sunt insa destul de marcante. Probabil va trece mult timp pana cand Flavia va arata din nou ca un cal adevarat. Insa noi suntem mereu optimisti si increzatori.

Dar, sa lasam amintirile neplacute in urma si sa va facem cunostinta cu prietenii Flaviei din noua casa.
Va avertizam ca aici... "norocul" va pandeste  la orice pas. Iar primul care a avut sansa de a calca...cu dreptul...a fost chiar Emacu, operatorul nostru…

Si daca tot ne-am umplut de noroc fara voia noastra iat-o acum pe Purcica. Practic cea mai norocoasa locuitoare a grajdului… A fost salvata inca de cand era pui.

Stapanii i-au sacrificat mama inainte ca Purcica sa fie intarcata.
Ea ina a avut al destin.Nu a ajuns intr-o farfurie de Craciun....ci pe canapeaua lui Marius, ca o adevarata printesa. Da, intr-un apartament, la etajul 8 al unui bloc din capitala.

Urmatorul norocos se numeste Taz! Un tap pus mereu pe joaca ce si-a gasit fericirea aici la adapost. Si nu rateaza nicio ocazie de a se lua in coarne cu orice adversar.Stati linistiti, si-a ales unul pe masura.


Daca tot ne-am binedispus haideti acum sa-l cunoastem pe motanu. Sau cel putin la numele asta raspunde cel mai des…

"Cel cu alb si cu sepcuta alba. Asa! De unde l-ati salvat, din ce adapost? Din Giurgiu l-am adus. A venit cu viitura de 4 jumate de pe Dunare de undeva de mai sus, l-am gasit se zbatea ca peste pe uscat dar il tinem in cusca domnule. N-aveam nici sapca!  N-avea nici sapca? Nu! I-am luat era si incaltat cand l-am gasit pe motanu si l-am descaltat. Dar de ce nu-I dati drumu? Pai nu a pus bine polistirenul si are 12 ore de… Noi nu dam 24, noi dam 12"

In toata gasca exista si un sef. Nu va imaginati insa ca acela este colegul nostru Marius. Ce-i drept seamana oarecum insa are cu doar cateva sute de kilograme mai mult.

Nici Ghiorghita nu se lasa mai prejos. El a fost salvat de noi acum doua luni cand abia putea sa mai mearga din cauza problemelor la picioare. Acum insa are si treapta a doua de viteza disponibila.

Este clar ca Flavia va fi de acum incolo un cal fericit si speram ca intr-o buna zi va alerga precum frumosul exemplar Dan. Cine doreste sa o ajute se poate alatura acestei actiuni caritabile. Asociatia Kola Kariola o va ingriji si ii va asigura o viata frumoasa pana la adanci batranete.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI