Inainte sa devina partenera de viata a lui Cornel Gales, Ileana Ciuculete a fost maritata cu Valeriu Sfetcu, caruia i-a daruit doi baieti, pe Cristi si Mugurel. Dupa divort, copiii au ramas cu tatal lor, iar cand au crescut s-au certat cu mama lor, acuzand-o ca i-a neglijat.

Ulterior, Cristi si Mugurel s-au impacat cu Ileana Ciuculete, in timp ce Valeriu Sfetcu a preferat sa pastreze distanta, mai ales ca si el si-a refacut viata, alaturi de Luciana Vaduva.

Dupa decesul lui Ciuculete, Valeriu Sfetcu a vorbit frumos despre fosta sa sotie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

" Cele mai frumoase succese le-am avut împreună, la Orchestra din Turnu Severin, după care a urmat o perioadă, nu ne-am mai înţeles şi fiecare a mers pe drumul lui. Era o femeie plină de vioiciune, veselă, o colegă bună, un artist bun, ce să vă mai spun mai mult?”, a marturisit Sfetcu.

El chiar a dorit sa vina si la inhumarea Ilenei, detaliu dezvaluit de Codruta, “fiica de suflet” a Ilenei Ciuclete, cea care s-a ocupat de imaginea cantaretei.

“La inmormantare, Valeriu Sfetcu a vrut sa vina, dar, ca sa nu existe discutii, nu a venit si a trimis o coroana din partea lui”, a explicat Codruta.

 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si