Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Buna prietena cu Ileana Ciuculete, Cornelia Catanga s-a decis sa vorbeasca despre decizia cantaretei de a trece casa unuia dintre fii sai pe numele sotului, Cornel Gales.
"Nimeni nu si-a pus intrebarea de ce e casa pe numele lui Cornel de la Craiova. Se spune ca e un apartament sau ce este pe numele lui Cornel – o casa a unui copil. Ei, de ce este, aici vreau sa ajung.

Ileana mi-a spus ca i-a dat casa unuia dintre copii, pe numele lui, langa fratele ei si copilul a instrainat-o deja. Ma rog, a vandut-o, a ipotecat-o deja, nu stiu cu exactitate.
si Ileana a spus: «Ca sa nu mai fie niciun fel de problema, sa va iau case si sa le ipotecati, atunci trec pe numele lui Cornel»”, a afirmat Cornelia Catanga intr-o emisiune TV. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si