Close sidebar
Close sidebar

Abuzata sexual si ucisa fara mila de iubitul bunicii sale. Fetita de 12 ani ii spunea acestuia "bunicule"

Abuzata sexual si ucisa apoi fara mila de catre cel pe care il considera bunica. Trupul fara viata al fetitei de 12 ani a fost descoperit in podul casei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Obisnuia sa ii spuna "bunicule" si avea mare incredere in Stuart, iubitul bunicii sale Christine (53 de ani), dar, in realitate, barbatul s-a dovedit a fi un monstru care a ucis-o fara mila pe Tia, o fetita nevinovata in varsta de 12 ani. Stuart a avut initial o relatie cu Natalie, mama Tiei, iar dupa ce s-au despartit, barbatul a inceput sa iasa cu bunica Tiei (mama lui Natalie). 

In ziua in care Tia a disparut de acasa si toata lumea o cauta disperata, Stuart le-a spus politistilor ca fetita "s-a furisat" de acasa pentru a merge la un centru comercial. Cand le-a declarat aceste lucru, barbatul avea in telefonul sau o poza cu trupul neinsufletit al Tiei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dupa cateva zile de cautari, in care Stuart era in lista de suspecti ai politistilor, cavavrul fetitei de 12 ani a fost descoperit in mansarda casei bunicii sale. Fetita era complet dezbracata.

Trupul ei fusese insasurat in ziare si ascuns printre lucrurile depozitate acolo.

Pe toata durata anchetei, criminalul si-a sustinut nevinovatia, desi toate probele il incriminau. In cele din urma, cand politia l-a arestat si acuzat de ucidere fetei, Stuart si-a recunoscut fapta. El a fost condamnat la 38 de ani de inchisoare, scrie Mirror.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI