De aproape doi ani va aratam in mod constant ce se intampla in adaposturile publice din Romania! Adaposturi care arata mai mult a lagare, dar... care functioneaza pe milioane de lei din banii publici!

De aceasta data, am ajuns in judetul Constanta, la adapostul din Ovidiu, dupa ce mai multe persoane au reclamat comportamentu agresiv al angajatilor si rele tratamente impotriva animalelor.

Metode de capturare barbare si angajati care nu respecta nicio norma legala care nu dau dovada de vreo urma de umanitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cainii sunt apoi transportati cu o masina autorizata de Directia Sanitar Veterinara Constanta, desi aceasta nu indeplineste normele impuse de lege si nici nu are inscriptionate insemnele serviciului de ecarisaj.

Culmea este ca toata ilegalitatea este supravegheata de Politia Local Pare sinistru, insa este cat se poate de adevarat! Politistii din imagini asista la o barbarie fara sa ia nicio masura... Oare ei cunosc legea?

H.G. 1059/2013: La capturarea, manipularea, inca rcarea cainilor fara stapan in autovehicule si transportul acestora se interzic urm?toarele: a) lovirea, ranirea, mutilarea in orice mod a cainilor; b) manipularea acestora intr-un mod care le provoaca dureri sau suferinte inutile”.

Ilegalitatile continua in adapost. Chiar daca legea le permite vizitatorilor sa filmeze si sa fotografieze cainii din adapost, acestia sunt agresati, amenintati si dati afara cu forta din incinta atunci cand vin cu aparatele de fotografiat.

Oare ce au de ascuns in spatele tarcurilor?

Urmariti materialul integral in inregistrarea video de mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si