Un bărbat a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe drumul naţional 73. Mașina a luat foc și o femeie a murit pe loc, iar alta a fost grav rănită.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe drumul naţional 73, la ieşirea din oraşul Câmpulung. O femeie a decedat după ce autoturismul a luat foc. Cealaltă persoană are arsuri pe o treime din suprafaţa corpului.

Citeste si: Accident rutier în care este implicată o mașină de Poliție. A lovit un autocamion care circula regulamentar

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă pe DN 73, la ieşirea din Câmpulung.
Un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Șoferul unui autocar plin cu pasageri a fost surprins în timp ce forţează bariera la trecerea peste calea ferată

Femeie moartă după ce mașina a luat foc

O femeie, în vârstă de 80 de ani, a murit. Victima din Câmpulung, era pasageră în autoturism. Ea se afla pe bancheta din spate și a murit pe loc.

O altă pasageră, în vârstă de 56 de ani a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată de urgenţă la spital.

Citeste si: Accident grav în Braşov, cu cinci victime. Doi copii au murit

accident-arges-14-august-2021
Accident cumplit în Argeș.[Sursa foto: news.ro]

Femeia a fost găsită semiconştientă, cu politraumatisme şi arsuri de gradul doi pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Șoferul a ieșit singur din mașină. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii fac cercetări și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporala din culpă. Poliția continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citeste si: Un șofer a dat cu mașina peste un polițist care încerca să-l oprească! Omul se grăbea la o nunta și făcea live pe Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si