Accidentul rutier s-a produs între un autoturism şi o motocicletă în comuna Drăganu din judeţul Argeş, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Conform pompierilor de Detaşamentul de pompieri Piteşti, care au intervenit la locul accidentului, o motocicletă condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a intrat în coliziune cu un SUV, iar în urma impactului motociclistul a rămas prin sub o roată a autovehiculului.

Tragedie în Argeș. Un tânăr a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un SUV

El a fost scos de către pompieri şi predat unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, însă nu a putut fi salvat, medicii declarând decesul.

accident argeș
accident argeș [Sursa foto: google]

Citeste si: Tânăr de 18 ani mort de Covid-19, în România. Este cea mai tânără persoană ucisă de virus, de la noi din țară

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Previziune sumbră despre coronavirus: „Va fi cu noi pentru totdeauna”

Citeste si: Primarul care candidează de unul singur într-o comună din Constanța are o avere fabuloasă! Gabriela Iacobici se poate compara cu Gigi Becali! Are 22 de terenuri, trei apartamente și două case! EXCLUSIV

Cum a avut loc accidentul fatal

Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului, iar poliţiştii urmează a stabili cine a fost vinovat de producerea acestuia.

Citeste si: Maria Peia, descoperirea muzicală a anului

În urma evenimentului traficul rutier în zona accidentului a fost blocat, iar la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în comuna Drăganu s-a reluat, însă cu restricţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si