Incident teribil pe aerodromul Spătaru din Buzău! O aeronavă AN-2, care aparține Aeroclubului României s-a răsturnat în timpul unei aterizări, scrie Gândul. Avionul era folosit pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor militari.

Ce a spus directorul aeroclubului?

În avion se aflau două persoane, care, din fericire, nu au fost rănite, deoarece s-au autoevacuat la timp. Momentan nu se știe ce a cauzat accidentul.

”Cauzele nu se știu, dacă sunt tehnice sau umane. Nu sunt răniți. Doar aeronava este avariată, dar era asigurată. O folosim la lansări de parașutiști. Mai multe nu știm, ancheta este desfășurată de către AIAS (Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile – n.r.) ”, a declarat George Rotaru, directorul general ala Aeroclubului României, pentru sursa citată mai sus.

Accident aviatic Buzău

Imagini cu avionul prăbușit.

[Sursa foto: Colaj Gândul & Captură Youtube]

Citește și: O femeie de 29 de ani din Neamț s-a transformat brusc într-o ucigașă cu sânge rece! Și-a înjunghiat vecinul fără pic de milă, de mai multe ori

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform unor surse, aeronava ar fi fost scoasă din uz de 10 ani. Acum, se ia în calcul și o rafală de vânt care ar fi destabilizat avionul, potrivit antena3.ro.

Avion de mici dimensiuni prăbușit în Buzău

În anul 2019 a avut loc un incident similar, tot în Buzău, în orașul Nehoiu. Avionul a decolat de la Ghimbav și trebuia să ajungă la Constanța.

Din păcate, pilotul şi o a doua persoană aflată la bordul aparatului de zbor şi-au pierdut viaţa în urma impactului, conform Digi24.

Una dintre victime era un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu, cu proiecte în domeniul imobiliar, în timp ce celălalt bărbat era din Constanţa, Liviu Bucăţică, fratele Corinei Martin, preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, mai informează sursa de mai sus. Cel mai probabil, cauzele accidentului ar fi lipsa de combustibil sau o defecțiune tehnică.

Accident aviatic Buzău

Imagine cu avionul prăbușit.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Descoperire macabră în Munții Maramureșului! Polițiștii au găsit doi morți, la o altitudine de peste 1900 de metri


Avionul este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si