Ce naiba?

E un avion Alaska Airlines, ce naiba caută aici? Nu ar trebui să zboare atât de jos în zona asta. Aia nu e o dronă, e un avion adevărat. O, și acolo e un avion cu reacție! E un avion de luptă.

În luna august a anului 2018, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care era angajat să care bagaje, fără experiență de zbor, a furat un avion de pe aeroportul din Seattle.

Mai multe imagini care au fost recent publicate, surprinse de camerele de supraveghere, prezintă cum a reușit angajatul de la sol să ajungă la manșa avionului.

Citeste si: Scandal la malul mării în Eforie Sud. Turişti au fost ameninţaţi şi alungaţi de muncitorii în construcţii. "Au început să sape în jurul nostru"

Se poate observa cum bărbatul, îmbrăcat într-un tricou închis la culoare, cu un rucsac în spate și șlapi în picioare intră pe poarta de control pentru personal. În momentul în care trece prin detectorul de metale, pe tricoul se poate citi mesajul "Cerul nu este limită". Își ia lucrurile și merge la muncă.

Tânărul a refuzat orice fel de ajutor: „Nu am nevoie de atât de mult ajutor. Am jucat niște jocuri video înainte”

O cameră din exterior a surprins aeronava Alaska Air pe care urmează să o fure.

Din depărtare, se vede apropiindu-se pe pistă bărbatul, care e într-un vehicul de tractat. În următoarea jumătate de oră poate fi văzut cum se tot învârte prin preajma avionului.

Citeste si: Un taximetrist de 29 de ani din Brăila a fost depistat pozitiv cu aparatul DrugTest

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Până la urmă, tânărul ajunge în cabina piloților. După puțin timp se vede că reușește să pornească motoarele aeronavei. Apoi coboară și fără să fie băgat în seamă, tractează avionul pe pistă, cu motoarele pornite, într-o poziție mai bună pentru decolare și se urcă în cockpit.  

Turnul de control: Ce avion e cel de pe pista 1-6 centru?

Turnul de control, aici tipul din avionul Horizon, sunt pe cale să decolez, va fi o nebunie.

La câteva momente după decolare, două avioane de luptă F-15 au pornit pe urmele sale, dar nu au reușit să-l intercepteze.

Citeste si: Un pariu cu prietenii i-a adus moartea. Tânărul a băut o sticlă întreagă de alcool în doar două minute

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Turnul de control: Are nevoie de ajutor pentru a-și controla aeronava.  

Nu am nevoie de atât de mult ajutor. Am jucat niște jocuri video înainte. Sunt doar un tip dezamăgit, cu câteva țigle lipsă pe casă.

Nici nu am știut asta până acum. Sunt mulți oameni care țin la mine. Vor fi dezamăgiți să audă că am făcut asta.

După aproximativ 73 de minute în care s-a aflat în aer, tânărul în vârstă de 29 de ani a prăbușit avionul pe o insulă. Moartea lui a fost considerată o sinucidere.

Citeste si: Tragedie în județul Bihor. Un viceprimar s-a stins din viață după ce a căzut sub combina de recoltat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si