Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Botoșani. Șoferul făcea live pe Facebook VIDEO

Un grav accident de circulație s-a petrecut luni seară, în municipiul Botoșani, din care au rezultat șase victime.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit poliției, au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme, iar patru persoane au roămas încarcerate în mașini.

Șoferul care a produs accidentul se afla în stare de ebrietate și făcea live pe Facebook în timp ce conducea cu peste 120 de km/h.

Acesta se deplasa înspre strada Sucevei, a izbit mașina care circula în fața sa, pe aceeași direcție, regulamentar, proiectându-l într-un al treilea autoturism, care se deplasa din sens opus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă, precum și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Victimele au fost transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Un tânăr se afla în stare critică la momentul preluării.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă”, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani, potriviti stiri.botosani.ro.

Momentul accidentului a fost filmat chiar de șoferul vinovat: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI