Un accident grav s-a petrecut în Cluj. Un individ a intrat cu mașina într-o casă de pe marginea străzii, apoi a coborât de la volan și s-a dezbrăcat în fața pompierilor. Gol de la brâu în jos, individul a început să danseze în fața salvatorilor.

Citeste si: VIDEO| Accident rutier de ultim moment. Opt mașini sunt implicate

Un individ a avut o reacție neașteptată după ce a provocat un accident în localitatea clujeană Gilău.

El a coborât de la volan, și-a dat pantalonii jos, și a început să danseze pe jumătate gol în fața pompierilor care au fost chemați să intervină la fața locului.

Citeste si: VIDEO| Accident cu extra pasageri

Întâmplare neașteptată în Cluj

Întreaga scenă a fost filmată de martori. Individul de 28 de ani a început să danseze și se amuza pe seama autorităților, apoi a luat-o la fugă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O femeie din Bacău a rămas mutilată pe viață după ce soțul ei i-a dat foc. Bărbatul a sunat la 112 să anunțe intenția: „Foarte bine, domnule! Gata! Acuma fac o crimă”

În urma accidentului suferit, acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate, dar a refuzat recoltarea de mostre biologice, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Cluj.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17:18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea

unui imobil.”, au transmis autoritățile clujene.

accident-cluj-barbat-care-a-dansat-gol

Șoferul vinovat s-a dezbrăcat și a început să danseze pe șosea.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Un tată și fiica lui au murit într-un grav accident rutier, în Buzău. Bărbatul își conducea fata la aeroport: "Doamne, nu e drept!"

Un incident similar a avut loc în 2015, în California, când un bărbat a alergat dezbrăcat în parcare după ce a accidentat o mașină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si