Autorităţile intervin, joi dimineaţă, la un accident cu victime multiple produs pe DN 28, în localitatea Leţcani, judeţul Iaşi. O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit.

Citeste si: VIDEO- Ea este tânăra care a murit după ce a fost strivită de tramvai în sectorul 5 al Capitalei. Ionela urma să împlinească 23 de ani

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat joi dimineață că, potrivit primelor informaţii, zece persoane au suferit răni uşoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz).

 

Citeste si: Accident rutier de ultim moment: două autoturisme implicate

”Toate persoanele sunt conştiente şi evaluate medical la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.   

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din comuna Lețcani:

Nu sunt persoane încarcerate

”Accident rutier pe DN 28 în localitate Leţcani, între o camionetă şi un microbuz.  În urma evenimentului rutier au rezultat 9 victime”, a transmis ISU Iaşi, joi dimineaţă.  

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital

Sursa citată a precizat că la locul intervenţiei acţionează mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar şi de Poliţie. 

ISU transmite că nu sunt persoane încarcerate, dar intervenţia este în dinamică, conform News.ro.  

Ce au transmis polițiștii rutieri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în apropierea localității Lețcani, județul Iași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un microbuz de transport persoane.

Potrivit primelor informații, zece persoane au suferit răni ușoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz), toate sunt conștiente și evaluate medical la fața locului.

accident

Accident violent în Leșcani, județul Iași

[Sursa foto: Facebook]

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si