Close sidebar
Close sidebar

Accident cu 7 victime la Arad, dupa ce un microbuz a iesit de pe o strada secundara fara sa se asigure si a intrat in doua autoturisme

Sapte persoane au fost ranite si transportate la spital, joi seara, in urma unui accident produs in localitatea aradeana Pecica, fiind implicate un microbuz de pasageri si doua autoturisme. Unul dintre soferi nu a acordat prioritate la iesirea de pe o strada si a provocat coliziunea in lant.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc pe o strada din orasul Pecica, fiind implicate un microbuz de pasageri in care se aflau sapte persoane si doua autoturisme in care se aflau, in total, noua persoane.

Conform martorilor, soferul microbuzului a iesit de pe o strada secundara fara sa se asigure si a intrat intr-un autoturism, ambele vehicule fiind proiectate apoi in al alt autoturism aflat in intersectie.

In urma impactului dintre cele trei vehicule, sapte persoane au fost ranite, fiind preluate de un echipaj SMURD si trei ambulante pentru a fi transportate la spital in Arad.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Personalul medical prezent la fata locului a declarat ca una dintre victime este in stare grava, iar celelalte nu au leziuni care le pun viata in pericol.

Ceilalti noua ocupanti ai vehiculelor nu au solicitat ingrijiri medicale.

Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul, urmand ca soferul vinovat sa fie cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI