Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident care s-a produs, luni, pe Drumul Național 17D, între localitățile Săsarm și Beclean.

Citeste si: O mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Părinții au fost găsiți, copilul este în continuare căutat

O șoferiță de 26 de ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.În urma accidentului, cele două conducătoare auto și trei pasageri aflați în autoturismul condus de femeia din județul Cluj au fost răniți și transportați la spital.

Un tânăr de 15 ani a furat mașina familiei și s-a urcat drogat la volan

Tânărul de 15 ani nu doar că a furat autoturismul, dar s-a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise. Acesta s-a răsturnat într-un sens giratoriu. În mașina care a gonit prin oraș se aflau și alți trei tineri, toți reușind să fugă după accident.

Citeste si: Un minor drogat din Satu-Mare a produs un accident după ce a furat mașina familiei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adolescentul a reușit să se urce în vehicul fără voia părinților, profitând de faptul că tatăl său este plecat la muncă în Germania iar el știa unde sunt cheile.

Nu a plecat singur în cursă ci a chemat mai mulți prieteni amatori de curse ilegale. Ocupanții mașinii au reușit să iasă din vehiculul răsturnat și au luat-o la fugă.

Citeste si: Un șofer testat pozitiv pentru trei droguri a dat vina pe oțetul din salată

Tânărul a fost însă identificat de Poliția Rutieră și reținut, după ce a fost căutat timp de câteva ore.

În urma investigațiilor, ceea ce era doar o bănuială s-a adeverit, rezultând că șoferul de 16 ani ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive.

Citeste si: O mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Părinții au fost găsiți, copilul este în continuare căutat

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a anunțat IPJ Satu-Mare 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si