Close sidebar
Close sidebar

Accident cu cinci victime in Corabia! Soferul care repara o autoutilitara a fost accidentat mortal

Un barbat a murit si patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, miercuri, in judetul Olt, in eveniment fiind implicate un autoturism si o autoutilitara care era parcata pe marginea drumului

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat a murit si patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut, miercuri, in judetul Olt, in eveniment fiind implicate un autoturism si o autoutilitara care era parcata pe marginea drumului. Barbatul decedat este soferul autoutilitarei, el reparand autovehiculul in momentul impactului.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pompierii Garzii Visina, cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare, un echipaj SMURD si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta au intervenit pe Drumul National 54 A, intre localitatile Corabia si Orlea, la un accident rutier, in care au fost implicate o autoutilitara, care era stationata pe marginea soselei si un autoturism, in care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor de interventie, soferul autoutilitarei, in varsta de 60 de ani, din orasul Corabia, a fost gasit decedat. El incerca sa repare autoutilitara in momentul in care a avut loc accidentul rutier.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soferul autoturismului, in varsta de 67 de ani, din comuna Orlea a suferit un traumatism cranio-facial si traumatism cervical si pasagera aflata pe scaunul din dreapta-fata, un traumatism toracic si traumatism cranio-facial, fiind transportati la CPU Caracal.

Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una in varsta de 54 ani a suferit un traumatism cranio-facial si cea de-a doua, in varsta de 50 de ani, cu traumatism abdominal si traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia.

Sursa: News.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI