Accident între două microbuze care transportau persoane la locul de muncă, chiar în apropiere de firmă. Persoanele implicate în accident sunt conștiente, 4 dintre ele prezintă dureri și sunt evaluate de medicii ajunși la locul accidentului.

Accident în localitatea Cristian, județul Brașov

Potrivit primelor informații, într-unul dintre autobuze erau aproximativ 40 de persoane, iar în cel de al doilea o singură persoană fiind vorba despre șofer.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, iar cele două autocare transportau angajați către același operator economic.

Echipajele de salvare au intervenit pentru acordarea asistenței medicale necesară victimelor și pentru a evalua medical alte 6 victime din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului.

Citește și: VIDEO- 11 vagoane încărcate cu cereale au deraiat peste macaze, aproape de Craiova. Traficul feroviar este blocat

Șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean Brașov în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate, iar alte șase persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate victimele erau conștiente și s-au ales cu traumatisme minore.

„La fata locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 3 ambulante SAJ, o autospeciala pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, doua echipaje cu apa si spuma.

Citește și: Doliu în sport. Carles Falcon a murit după accidentul din Raliul Dakar- VIDEO

Șase persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale de specialitate iar alte șase persoane au refuzat transportul la spital.”,

au spus autoritățile.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 73 Brașov-Câmpulung, în apropierea localității Cristian, județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată, două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident rutier, aproape de intrarea în sediul societății.

În urma coliziunii, 4 persoane acuză dureri, sunt conștiente și evaluate medical. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, fără valori ridicate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, a transmis Centrul InfoTrafic al IGPR.

Citește și: VIDEO- Un tânăr de 23 de ani din Galați, beat și fără permis, a lovit mai multe mașini parcate și a fugit de la locul accidentului/ „Mașina mi-a fost încredințată de proprietar, știe că nu am permis”

S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesară victimelor și pentru evaluarea medicală a altor 6 persoane din autobuz care acuzau dureri în diferite zone ale corpului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si