Accident grav pe Centura Giarmata Vii, din județul Timiș, acolo unde două mașini și un microbuz au fost implicate într-un accident.
11 persoane au fost implicate, nouă dintre ele fiind rănite.
"În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care, o persoană a rămas încarcerată", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Citește și: Accident rutier grav la ieșire din Timișoara, spre autostrada A1. Două persoane au fost declarate decedate

Accident rutier grav la ieșire din Timișoara, spre autostrada A1. Două persoane au fost declarate decedate

Două persoane au murit și o a treia a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Timișoara, spre autostrada A1. Evenimentul rutier a avut loc între un autoturism și un tir.

Persoana rănită beneficiază de îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și:  Accident rutier cumplit. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

ISU Timiș a intervenit, în cursul zilei de marți, pentru a acorda primul ajutor într-un accident rutier grav, care a avut loc la ieșirea din comuna Dumbrăvița. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

de lângă Timișoara, spre autostrada A1.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin intervine şi o ambulanţă SAJ”, a transmis  ISU Timiş.

Citește și: Un polițist care a cauzat un accident mortal a scăpat nepedepsit. Bărbatul a fost condamnat cu suspendare după ce s-a urcat băut la volan

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren, cu 4 persoane implicate. 

„În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care, 2 persoane, încarcerate în autoturism, au fost declarate decedate. În autotren se aflau 2 persoane, dintre care, un bărbat, primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a mai precizat ISU Timiş.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat în vârstă de 64 de ani care a condus un autoturism pe DJ691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbrăvița din județul Timiș,  a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, care circula regulamentar, din sensul opus de mers. 

Citește și:  VIDEO- Aproape de Tragedie în Buzău! O tânără a fost lovită de un TIR și a supraviețuit miraculos

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si