Un bărbat din judeţul Vaslui a fost grav rănit, a rămas fără patru degete de la mâna dreaptă, după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental, după o partidă de vânătoare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi se află internat la Spitalul din Bârlad.

Accident la vânătoare
Accident la vânătoare[Sursa foto: stiriest.ro]

S-a împușcat din greșeală

Bărbatul în vârstă de 44 de ani se afla la vânătoare în cursul nopții de joi spre vineri, când arma acestuia s-ar fi declanșat din greșeală. Bărbatul se afla într-o zonă de pădure dintre

localităţile Mărăşeşti şi Voineşti.  

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui a declarat că bărbatul era conștient, stabil hemodinamic şi respirator, dar prezenta o plagă cu amputaţie de degete la nivelul mâinii drepte şi o plagă la nivelul coapsei drepte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un român a fost împușcat în cap la o vânătoare. Acesta va fi operat de urgență

A fost transportat de urgență la spital

”Un bărbat de 44 de ani era la vânătoare. La un moment dat unul dintre colegii lui a sunat că s-a descărcat accidental arma, în timp ce erau în maşină şi l-a rănit pe domnul de 44 de ani.

L-a dus cu maşina la Centrul de Permanenţă din Puieşti, acolo unde l-a şi găsit ambulanţa. Era conştient, numai că la mâna dreaptă avea amputate patru degete, nu mai avea decât degetul mare. În plus, are şi o plagă mai puţin gravă la coapsă. A fost pansat, stabilizat, perfuzat şi dus la spitalul din Bârlad”, a declarat pentru News.ro  purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Dan Ungureanu. 

Polițiștii vor demara verificări pentru a stabili în ce condiții s-a produs incidentul.

Citeste si: Caz șocant în România. Un bărbat a fost împușcat în cap în timp ce dormea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si