Un accident rutier a avut loc luni, în jurul prânzului, pe DN 67, în apropiere de Râmnicu Vâlcea. Opt persoane au fost evaluate de către salvatori, iar mai multe echipaje au ajuns la fața locului. Un accident asemănător a avut loc sâmbătă, tot în Vâlcea, unde a fost implicați și trei copii.  

Citește și: Accident surprins de camerele video

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urmă cu puțin timp, prin apel la 112, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, în urma producerii unui accident rutier în comuna Mihăești, sat Bârsești”. 

Citește și: Un șofer de 22 de ani a accidentat un pieton care traversa neregulamentar. Acesta a părăsit locul accidentului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile au transmis informații de la locul accidentului. 

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau opt persoane. Nu au fost victime încarcerate. Toate cele opt persoane implicate în accident au fost evaluate medical la locul evenimentului rutier.

Trei minori, conștienți și stabili, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Vâlcea, dintre care unul de ambulanța SMURD Vâlcea și alți doi cu ambulanțele SAJ”, a mai transmis Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. 

Citește și: O autostradă s-a prăbușit după ce o cisternă a luat foc

Un șofer de 22 de ani a accidentat un pieton care traversa neregulamentar. Acesta a părăsit locul accidentului

Grav accident rutier la Brăila. Un șofer de 22 de ani a accidentat un pieton care traversa neregulamentar. Acesta s-a ales cu dosar penal deoarece a plecat de la locul accidentului. 

Citește și: Tânăr de 21 de ani, cunoscut lăutar din Argeş, mort după ce a intrat cu maşina într-un copac

Un accident rutier a avut loc în Brăila. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism a accidentat un pieton care traversa neregulamentar. Victima a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Bărbatul a fost transportat la spital. Șoferul s-a ales cu dosar penal, după ce a plecat de la locul accidentului. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru pentru fugă de la locul accidentului, dar şi pentru loviri sau alte violenţe. 

Citește și:  Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si