Potrivit IPJ Galați, marți noapte, în jurul orei 00.05, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, aflați în serviciul de patrulare au efectuat semnal de oprire unui autoturism aflat în trafic, înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 122 de km/h. Șoferul nu oprit, astfel că polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. 

Bărbatul a pierdut controlul volanului

La intrarea în comuna Matca, bărbatul a pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unei locuințe.

În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a imobilului a suferit avarii. La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai Distrigaz, pentru oprirea gazului.

În urma accidentului, conducătorul auto și pasagerii care se aflau în autoturism, trei adolescenți de 17 ani, au fost răniți. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț de la Kremlin: ofensiva Rusiei va continua până la controlul total al regiunii Donețk

„Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, identificat în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din comuna Matca, precum și a pasagerilor din autoturism, 3 adolescenți, de 17 ani, toți din aceeași localitate”, a anunțat Poliția Galați.

A fost întocmit dosar penal

La locul accidentului, alături de cele două echipaje ale Poliției, au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, precum și o autospecială de intervenție pentru prevenirea și stingerea incendiilor, din cadrul I.S.U. Galați.

Citeste si: Bilanț coronavirus 28 septembrie: 1.425 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru a se stabili prezența în organism a alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, existând suspiciuni în acest sens.

Citeste si: Bilanț coronavirus 28 septembrie: 1.425 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si