Un șofer de 30 de ani, care a adormit la volan, a provocat un accident cu șapte persoane implicate. Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 17.00, atunci când bărbatul din Cluj se deplasa spre municipiul Suceava.

Citește și: Grav accident rutier, imediat după Crăciun. Cinci persoane au fost rănite

Acesta a intrat pe contrasens, apoi a lovit un alt autoturism.


Toți cei trei șoferi implicați în carambolul de pe E58 au fost testați cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că nici unul din ei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum.

Citește și: Accident mortal pe A3: o maşină a fost răsturnată pe plafon

Numărul accidentelor din ultimele zile a crescut. 23 de persoane și-au pierdut viața

Un accident rutier în care a fost implicată o maşină  s-a produs, marţi, pe Autostrada 3, în județul Prahova. Autoturismul în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe plafon, două persoane fiind încarcerate şi inconștiente. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Medicii nu au reușit să le salveze, în ciua efortului depus de aceștia. 

Citește și:  Accident rutier pe DN 1: o persoană a fost rănită şi e inconștientă

„Pompierii prahoveni intervin pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare în urma producerii unui accident rutier pe A3, Km 56, sensul către Ploieşti”,  anunţă, marţi, ISU Prahova. 

Sursa citată a precizat că în eveniment este implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă rupând parapeţii de protecţie.

Citește și:  Un bărbat din Brăila a fost găsit mort într-un șanț, în urma unui accident rutier

„Autoturismul se află căzut pe plafon şi la o diferenţă de nivel faţă de banda de rulare. În acesta se aflau 5 persoane, dintre acestea două au rămas încarcerate şi inconștiente”,  a mai precizat ISU Prahova.

Citește și: O familie de români a pierit într-un accident teribil, în Franța. Printre ei se afla și un bebeluș de doar 8 luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si