Close sidebar
Close sidebar

Accident cu trei autoturisme, lângă municipiul Buzău

Traficul a fost blocat pe DN2 E85, în localitatea Gura Câlnău, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

În timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85 din direcţia Vrancea către Buzău, un şofer de 62 de ani din Republica Moldova ar fi pierdut controlul autoturismului, împrejurare în care maşina a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu alte două autovehicule, conduse de un vasluian de 30 de ani şi un bărbat de 38 de ani din Vadu Paşii.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 38 de ani şi a pasagerei din maşina acestuia, o femeie de 61 de ani, precum şi o pasageră de 66 de ani din autoturismul vasluianului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI