Accident grav, cu trei autoturisme, în județul Galați. Patru persoane au ajuns la spital, printre care și un copil.  Potrivit sursei citate, pe DJ 251, în imediata apropiere a localității Schela, a avut loc accidentul rutier.  

Citește și: Coliziune frontală pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite

S-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre comuna Slobozia Conachi către comuna Schela, la o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul

opus de mers unde a lovit frontal o altă autoutilitară, condusă în mod regulamentar de un bărbat de 31 de ani. 

Toate autovehiculele implicate au fost avariate.  

Citește și: Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Coliziune frontală pe Valea Oltului. Patru persoane au fost rănite

Accident, pe Valea Oltului, pe DN 7, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului. Accident frontal pe DN 7, noaptea trecută. Patru persoane au fost rănite, în urma unei  coliziuni dintre două autoturisme. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins ulterior.

Citește și:  Accident mortal în Satu Mare. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acesta avea o valoare de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au transportat la spital pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Celălalt șofer testat a avut rezultatul negativ.  

Citește și:  Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de vineri, în zona Pasului Mestecăniș. O autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentelor Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două echipaje SAJ.

Citește și: O mașină de Poliție a fost implicată într-un accident rutier în Maramureș. Patru persoane au fost rănite

În eveniment au fost implicate 5 persoane, dintre care 4 adulți și un minor. O persoană de sex feminin este inconștientă și i se aplică manevre de resuscitare.

„La data de 7 iunie 2023, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și J.H.    Pestalozzi din municipiul Timișoara.

Citește și:  Un autoturism a fost izbit frontal de un alt autovehicul. Trei persoane au fost rănite

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani a condus un autoturism pe  strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan.

Citește și   :    Accident rutier în județul Sibiu cu trei victime. Cum s-a petrecut totul

Au rezultat doar pagube materiale

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.    Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative” ,  transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanții IPJ Timiș.

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si