UPDATE Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) a revizuit in scadere, de la cinci la patru, numarul persoanelor care au decedat in urma accidentului produs miercuri dimineata, pe Autostrada Paneuropeana din Ungaria, in apropierea granitei cu Romania.

UPDATE  Un roman a murit in urma accidentului in lant produs pe Autostrada Paneuropeana din Ungaria, in apropiere de intrarea in Romania, iar alti sase romani care au fost raniti in accident au fost transportati la spitalele din Szeged si Mako, anunta MAE.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Alarma s-a dat in aceasta dimineata, in jurul orei 7 si 30 de minute. Ministerul roman de interne a decis sa trimita echipaje cu salvatori pentru a sprijini autoritatile ungare. Au plecat din Romania ambulante de terapie intensiva, autospeciale pentru victime multiple, iar elicopterul SMURD de la Arad este pregatit sa intervina.

Primele informatii arata ca accidentul s-a produs din cauza cetii.

A fost o coliziune in lant pe autostrada din Ungaria, la aproximativ un kilometru departare de Nadlac, pe sensul de intrare in Romania. Sunt patru persoane care au decedat in urma accidentului. Una dintre ele era pasager în autocarul românesc, în timp ce ceilalti trei morti au fost gasiti în autovehiculele implicate în accidentul în lant. Alti cel putin 15 raniti au fost preluati de ambulante si dusi la spitalul din Szeged.
Cel putin asa sustine directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Autocarul inmatriculat in Romania care a fost implicat in coliziune venea de la Hamburg si urma sa ajunga in Bucuresti. Ministerul roman de Externe spune ca pâna în acest moment politia ungara nu a furnizat informatii privind cetatenia victimelor accidentului în lant produs în apropiere de intrarea în România. In schimb, consulul general al României la Szeged se deplaseaza de urgenta in zona in care s-a intamplat nenorocirea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si