Close sidebar
Close sidebar

Accident cu un mort şi trei răniţi în Prahova. Șoferul unei dube a pierdut controlul volanului

Șoferul unei dube a pierdut controlul volanului, provocând un grav accident de circulație.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite pe un drum din judeţul Prahova, după ce şoferul unei dube a pierdut controlul volanului, iar autovehicului s-a izbit puternic de un copac, pe care l-a rupt.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc în localitatea Cocorăştii Colţ, pe drumul national 1 A. Maşina scăpată de sub control s-a lovit de un copac pe care l-a rupt, iar în cădere trunchul a prins sub el unul dintre pasageri.

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 21 de ani, găsit spânzurat după o ceartă cu părinții

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

În urma acidentului, proprietarul maşnii, un bărbat de 60 de ani care nu se afla la volan, a murit, el fiind scos din autovehicul de către pompierii de la descarcerare. 

Alţi trei tineri au fost răniţi în urma impactului puternic. Astfel, un tânăr de 18 ani a suferit un traumatism la gleznă şi un traumatism de bazin, un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, are un traumatism cranio-facial şi o leziune la mână.

Iar un bărbat în vârstă de 24 de an a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul abdominal.  

Al cincilea bărbat implicat în accident, pasager în autovehicul, a refuzat transportul la spital, potrivit news.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI