Livia Celea-Streață este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din muzica populară a Olteniei și ascunde o poveste de viață cu totul și cu totul specială.

Citeste si: Maria Constantin lansează o melodie cu fratele ei: ”Când e soră lângă frate” FOTO

Citeste si: O prezentatoare TV s-a sinucis la doar 40 de ani, din cauza iubitului

Citeste si: Vlăduța Lupău avea probleme mari cu dantura în urmă cu 9 ani! Acum e femeie fatală, atunci era...

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai exact, acum șase ani, chiar pe când se pregătea să devină mireasă, Livia Celea-Streață a avut parte de o încercare cât se poate de serioasă. Un accident cumplit, din care doar o minune a salvat-o. Mașina era făcută praf, dar ea, spre surpirza tuturor, a reușit să iasă din mașină pe propriile ei picioare, în ciuda faptului că lumea credea că nu mai are nicio șansă să fie în viață, mai ales că viteza bolidului era în jurul a 150 de km/h.

Dar, culmea, a scăpat fără nicio urmă pe care să nu o poată ascunde în rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o cu doar șase zile după aceea.

”A fost o minune că a scăpat cu viață și întreagă. La nuntă era zâmbitoare, relaxată, conștientă că, din fericire, s-a stricat doar mașina. Unii i-au zis că ar putea fi un semn, dar ea a fost convinsă că, de fapt, așa s-a ”spart” ghinionul și că va avea doar noroc”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreței Livia Celea-Streață.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toate acestea, după nuntă, Livia Celea-Streață a luat o decizie importantă: pentru a se asigura că totul va fi bine în viața ei, cântăreața de muzică populară, credincioasă din cale afară, a mers la mormântul părintelui Arsenie Boca pentru a se reculege și pentru a se ruga. Iar efectele rugăciunilor ei au apărut imediat și a rămas însărcinată. Familia artistei Livia Celea-Streață s-a mărit cu un băiețel, iar la doi ani după prima sarcină, a apărut al doilea băiat, artista de 27 de ani ajungând, acum, să își împartă timpul între meseria de mamă și cea de artistă.

Livia Celea-Streață cântă alături de toată familia ei

Cântăreața de muzică populară Livia Celea-Streață este una dintre cele mai cunoscute artiste ale Olteniei și se poate lăuda că este și una dintre cele mai mari colecționare de costume tradiționale, având nu mai puțin de 250 în garderobă. Toate cusute sau recondiționate de mama cântăreței, o altă împătimită a tradițiilor populare ale zonei. Mai mult decât atât, Livia Celea-Streață cântă alături de soțul ei, iar familia lui este chiar celebră în lumera muzicii populare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si