Un tânăr de 24 de ani a murit și 3 persoane, printre care doi adolescenți, au fost rănite într-un accident pe DJ 249, în judeţul Iaşi.

Șoferul băut a pierdut controlul volanului

Potrivit autorităților, autoutilitara în care erau cei trei s-a răsturnat de mai multe ori și a rămas suspendată peste sanțul din afara drumului. Șoferul, un tânăr de 21 de ani din județul Vaslui, cel mai probabil din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și astfel s-a produs tragedia din Ajunul Crăciunului.

Din păcate, inima unui pasager, în vârstă de 24 de ani s-a oprit în loc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Şoferul, dar și alți doi adolescenți, în vârstă de 16 ani au fost răniți și au ajuns la spital în stare gravă. La alcooltest, rezultatul tânărului de 21 de ani a indicat o valoare de 0.63ml/g în aerul pur expirat. 

Accident județul Iași

Un tânăr de 27 de ani a murit într-un cumplit accident în județul Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un bărbat de 34 de ani a fost împuşcat în Gorj, chiar în Ajunul Crăciunului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Adolescentă eminentă, ucisă de prietenul său într-un accident grav

Tot în Ajunul Crăciunului, Andrada, o tânără de 16 ani din Drobeta Turnu Severin a murit într-un cumplit accident în comuna mehedinţeană Bălăciţa, informează presa locală. Ea ieșise la o plimbare cu mașina cu alți doi tineri, iar ea a stat pe scaunul din dreapta.

Andrada moartă accident Mehedinți

Andrada, o tânără de 16 ani din Drobeta Turnu Severin a murit în Ajunul Crăciunului.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tragedie în Ajunul Crăciunului! Un bărbat a fost înjunghiat în fața gării din Arad, în urma unei altercații

Într-o curbă, șoferul de 21 de ani a pierdut controlul volantului și s-a răsturnat. Din păcate, Andrada nu a mai putut fi salvată de medicii ajunși într-un suflet la fața locului. Când au auzit de această tragedie, atât mama ei, cât și dirigintele s-au dus acolo. Aceștia spun că eleva avea rezultate extrem de bune la școală și adesea se implica și în activitățile extrașcolare.

”E o mare pierdere pentru colectivul clasei, cât și pentru liceu, pentru că prezența ei era una benefică, atâta timp cât s-a implicat și foarte mult în tot felul de proiecte extrașcolare. Colegii ei sunt într-o stare de deznădejde și sunt speriați pentru că și evenimentul a fost destul de tragic”, a mai precizat dirigintele tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si