Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit în Argeș. Un șofer de TIR a fost lovit din plin în timp ce încerca să traverseze fără a se asigura

Un șofer de TIR de 27 de ani a murit după ce a coborât din cabină și a fost lovit din plin când încerca să traverseze strada fără să se asigure.

Madalina Grigore,

Accident cumplit. Un tânăr a fost spulberat de o mașină.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului l-au resuscitat pe bărbat însă, în zadar, bărbatul a fost declarat decedat.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății se opune utilizării la scară largă a dozei trei anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”

Cum s-a produs accidentul

Polițiștii rutieri și anchetatorii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Nelu Tătaru: „Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Este un moment în care trebuie să luăm o decizie...”

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, fiind anunțați și cei de la ITM, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI