Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit in Botosani! Cantaretul Radu Ille, la un pas sa fie macelarit impreuna cu familia

Momente cumplite pentru cantaretul Radu Ille! Artistul se afla in masina cu sotia si copiii lui cand a avut un accident cumplit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Ille a dezvaluit ce i s-a intamplat si a povestit cum cei cu care a avut accidentul au fost la un pas sa il linseze.

”Saptamana trecuta trebuia sa am doua evenimente. Ne indreptam spre Flamanzi de Botosani si GPS-ul ne-a bagat pe o scurtatura, unde, la un moment dat, coboram in curba, si pe sensul nostru, veneau doi carutasi si s-au urcat pe masina cu caruta. Cosmar! Daca strapungeau cu copitele, ne macelareau pe mine si pe Nina. Eu imi vedeam doar copiii. Mi-era teama, lumea s-a adunat, eu nu mai stiam ce se intampla. Carutasul s-a ridicat si a inceput sa dea cu pumnii in cai si in caruta”, a spus Radu Ille, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI