Un accident cumplit a fost filmat de o cameră de bord pe DN10, în zona Buzăului. Un șofer a intrat într-o depășire periculoasă într-o curbă unde era beznă. Autoturismul a intrat în plin într-un vehicul care venea de pe sens opus și a fost făcut praf.

Accidentul a avut loc weekendul trecut, lângă localitatea Nehoiu, județul Buzău. Autoturismul de pe sens opus nu mai poate face nimic pentru a evita pericolul.

Trei persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani au fost rănite. 

"Au venit ambulanţele, pompieri, Poliţia şi au luat maşinile de acolo. Noi am venit la spitalul din Buzău, pentru că la Nehoiu este de Covid. Ne-au adus la urgenţe, la Buzău.", spune Gabriel Goșman, victimă a accidentului.

Citeste si: Accident rutier grav pe autostrada A2 București-Constanța, în zona localității Fetești

Medicii au refuzat internarea victimelor

După sperietura din accident și rănile cauzate, medicii ar fi refuzat internarea lor, susține victima din accident.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ni s-au oferit îngrijiri medicale, ni s-au făcut radiografii. Mie mi-au pus piciorul în ghips şi în momentul în care mie mi-au pus piciorul în ghips, pe prietena mea au constrâns-o să semneze că nu vrea să rămână în spital. După ce am venit eu, după ce mi-au pus ghipsul, am venit eu şi le-am cerut spitalizare. Atât mie, cât şi prietenei mele. Dar au spus că nu se poate pentru că nu au locuri."

, mai adaugă Gabriel Goșman.

Citeste si: Un şofer a vrut să fugă de poliţie, dar a rămas suspendat cu maşina pe un pod din Maramureş

Medicii susțin că victimele au primit îngrijire medicală

Părerile sunt împărțite, așa că reprezentanții spitalului susțin că au făcut toate investigațiile necesare, iar pacienții nu necesită internare.

"Singura problemă medicală descoperită a fost o entorsă la membrul inferior, pentru care a primit tratament de specialitate. În urma consultărilor multidisciplinare reiese faptul că pacientul nu necesita spitalizare. Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă, pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.", spune Adriana Bunilă- purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău.

Șoferul care a suferit în accident nu a fost căutat de oamenii legii.

Citeste si: Accident rutier grav pe autostrada A2 București-Constanța, în zona localității Fetești

VIDEO- Imagini surprinse de camera de bord:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si