Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu, accidentul a avut loc luni seara pe drumul national 4, in localitatea Curcani, scrie news.ro.

Microbuzul in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit de un autoturism in care erau patru persoane, in urma impactului microbuzul rasturnându-se.

La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi.



Echipajele medicale au acordat ingrijiri unui numar de doisprezece raniti din microbuz si altor doi raniti din autoturismul implicat in acident.

”Toti cei raniti sunt constienti, nu sunt victime decedate, din primele evaluari doi dintre raniti par a fi mai grav”, a declarat reprezentantul ISU Calarasi.

La ora transmiterii acestei stiri, ambulantele se indreapta cu ranitii catre spitale din Bucuresti, urmând ca politistii sa stabileasca modul in care a avut loc accidentul si cine este de vina pentru producerea acestuia.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, la locul accidentului au fost trimise, pe lânga ambulante de la Calarasi, si echipaje de la SMURD Bucuresti, fiind activat planul rosu de interventie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si