Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit in Calarasi. Paisprezece persoane au fost ranite dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o masina si s-a rasturnat

Paisprezece persoane au fost ranite, luni seara, doua fiind in stare grava, intr-un accident petrecut in localitatea Curcani, din judetul Calarasi, in urma caruia un microbuz s-a rasturnat dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism in care erau patru persoane. La fata locului, au fost trimise si echipaje de la SMURD Bucuresti, fiind activat planul rosu de interventie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, Ovidiu Tataranu, accidentul a avut loc luni seara pe drumul national 4, in localitatea Curcani, scrie news.ro.

Microbuzul in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit de un autoturism in care erau patru persoane, in urma impactului microbuzul rasturnându-se.

La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi.

Echipajele medicale au acordat ingrijiri unui numar de doisprezece raniti din microbuz si altor doi raniti din autoturismul implicat in acident.

”Toti cei raniti sunt constienti, nu sunt victime decedate, din primele evaluari doi dintre raniti par a fi mai grav”, a declarat reprezentantul ISU Calarasi.

La ora transmiterii acestei stiri, ambulantele se indreapta cu ranitii catre spitale din Bucuresti, urmând ca politistii sa stabileasca modul in care a avut loc accidentul si cine este de vina pentru producerea acestuia.



Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, la locul accidentului au fost trimise, pe lânga ambulante de la Calarasi, si echipaje de la SMURD Bucuresti, fiind activat planul rosu de interventie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI