Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, accidentul s-a produs după ce un bărbat ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea prin localitatea Vârvoru de Jos şi maşina a intrat într-un copac.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în urma accidentului de la Vârvoru de Jos două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite şi transportate la spital: două de echipaje SMURD şi una de Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La rândul său, Poliţia Judeţeană Dolj a anunţat că persoanele care au murit erau soţ şi soţie, iar pe locurile din spate ale maşinii se aflau fratele bărbatului care era la volan, cu soţia acestuia şi fata lor minoră.

Bărbatul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere, au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Accidentul s-a produs, joi după-amiază, după ce un bărbat ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea prin localitatea Vârvoru de Jos şi maşina a intrat într-un copac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si