Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit în Dolj! Două persoane au murit după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un copac

Două persoane - soţ şi soţie - au murit şi alte trei - doi soţi şi fiica lor - au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma accidentului de la Vârvoru de Jos, judeţul Dolj. Poliţiştii spun că bărbatul care a intrat cu maşina în copac nu avea permis de conducere.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, accidentul s-a produs după ce un bărbat ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea prin localitatea Vârvoru de Jos şi maşina a intrat într-un copac.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în urma accidentului de la Vârvoru de Jos două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite şi transportate la spital: două de echipaje SMURD şi una de Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

La rândul său, Poliţia Judeţeană Dolj a anunţat că persoanele care au murit erau soţ şi soţie, iar pe locurile din spate ale maşinii se aflau fratele bărbatului care era la volan, cu soţia acestuia şi fata lor minoră.

Bărbatul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere, au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Accidentul s-a produs, joi după-amiază, după ce un bărbat ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea prin localitatea Vârvoru de Jos şi maşina a intrat într-un copac.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI