Două persoane au murit, luni seară, într-un accident produs pe un drum naţional din judeţul Teleorman, după ce un camion încărcat cu lemne s-a izbit violent de un copac.

Victimele au fost scoase din camion de către echipajele de descarcerare.

Accidentul a avut loc pe DN 51A

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, accidentul a avut loc pe DN 51A, între localităţile Furculeşti şi Alexandria.



La momentul sosirii echipajelor de la ISU, salvatorii şi paramedicii au constatat că un autocamion care transporta lemn a intrat într-un copac, în urma impactului violent şoferul şi un pasager rămânând încarceraţi.

Citeste si: VIDEO- 15 turiști, ajutați de Salvamont. Intervenții dificile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Cei doi au fost scoşi din cabină de către echipajele de descarcerare, însă tot ce au putut face medicii de la ambulanţă în privinţa lor a fost să constate decesul.

Citeste si: Tragedie. Trei oameni au murit într-un accident cumplit, în județul Constanța. A patra victimă, în comă

La ora transmiterii acestei ştiri pompierii acţionează pentru îndepărtarea lemnului răsturnat pe carosabil şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Citeste si: Imagini șocante în județul Mehedinți! Un băiat de șapte ani, în comă după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Poliţiştii au preluat cazul pentru cercetări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si