Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la un accident care a avut loc pe Drumul European 70.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Buzescu, județul Teleorman a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Tânărul care se afla la volan conducea o mașină dinspre București spre Alexandria.

Nu au fost stabilite circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Tânărul de 25 de ani s-a stins din viață în urma accidentului

În urma accidentului șoferul autoturismului a murit, iar trei persoane cu vârste între 20 și 35 de ani au fost rănite. Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Citește și: Accident în parcarea unui mall din București. Patru mașini au fost implicate

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În urma acestui accident au rezultat patru victime, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, dintre care una încarcerată, decedată.

Persoanele rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au  primit primul ajutor şi au fost transportate la U.P.U. Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Imagini de coșmar pe șoseaua Giurgiului din Capitală! Camionul lui Moș Crăciun a luat foc în mijlocul străzii

Scene de coșmar s-au derulat noaptea trecută pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4 din Capitală! Camionul unui renumit brand de băuturi carbogazoase, asociat adesea ca fiind camionul lui Moș Crăciun, a fost cuprins de flăcări.

Traficul în zonă a fost blocat.

Conform moderatorilor grupului de Facebook Info Trafic România, un camion încărcat cu Coca-Cola a fost cuprins de flăcări, marți, 29 noiembrie 2022, la orele serii, pe Șoseaua Giurgiului din Bucureşti la intersecția cu Drumul Găzarului.

Citește și: Accident rutier în Bistrița-Năsăud: doi adolescenți au fost răniți în urma impactului dintre o mașină și o căruță

La faţa locului au intervenit de urgențe 3 autospeciale, 1 descarcerare și un echipaj SMURD. În tot acest timp, trecătorii priveau îngroziți scenele de coșmar.

Din fericire, șoferul a reușit să decupleze capul de tractor. Traficul în zona intersecției Drumul Găzarului a fost îngreunat. 

Citește și: Accident rutier în Cluj: o autobasculantă plină cu sare a intrat în coliziune cu un autoturism


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si