Din primele informații, cei doi tineri care se aflau în mașină se îndreptau spre casă, în Curtea de Argeș. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani era rănit după un accident de schi, iar la volanul mașinii se afla tânăra de 25 de ani. 

Citeste si: VIDEO| „Autostrada oltenilor” prinde viteză

Într-o curbă, tânăra a pierdut controlul mașinii, a derapat și a intrat îmtr-un gard de beton.

Prima persoană care a intervenit a fost un pompier care locuiește în apropiere.

„Am spart geamul din partea dreaptă al uşii din faţă, am extras victimele şi am deconectat bornele bateriei întrucât mirosea puternic a fum”, a spus pompierul care a intervenit.

Bărbatul a murit

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 34 de ani. O lovitură puternică în zona capului, în urma impactului ar fi fost cazua decesului. Cea care se afla la volan a fost transportată în stare de inconștiență la spital, cu mâna dreaptă amputată.

Citeste si: Ucisă în accident de iubitul teribilist

 „La momentul sosirii am găsit două victime, una de sex feminin şi una de sex masculin scoase din autoturism de către cetăţeni”, a declarat Emilian Smeu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra care se afla la volan este maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș. Iubitul ei era instructor de fitness și deținea o sală de sport în oraș. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Polițist de frontieră, în comă la volan

Scandal monstru aseară, în Timișoara, după ce un polițist de frontieră, aflat în comă alcoolică, a intrat cu mașina într-un autobuz. Bărbatul a fost păzit de doi șoferi până la sosirea polițiștilor. Când i-a văzut pe agenți a încercat să fugă. Imaginile cu întreaga operațiune au fost filmate de către martori.

Citeste si: Accident tragic în Vaslui. Un șofer în vârstă de 21 de ani a spulberat un copil de doar 9 anişori după ce a încercat o depăşire triplă

Bărbatul încătușat cu forța este un tânăr de 26 de ani,  polițist de frontieră.  Era în timpul liber, când s-a urcat la volan și în doar câteva zeci de metri a lovit un autobuz.

Polițistul s-a urcat beat la volanul autoturismului

Doi martori au văzut accidentul, l-au scos din mașină și atunci au constatat că omul  abia se ținea pe picioare.

Citeste si:  Polițistul care a dat cu mașina peste Raisa nu va fi supus testului poligraf. Cererea înaintă de avocatul Adrian Cuculis a fost refuzată

Imaginile cu polițistul băut au ajuns virale pe internet.

Bărbatul s-a arătat revoltat de faptul că a fost prins: „  Să-ți fie rușine!”, a strigat polițistul de frontieră.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mie să-mi fie? Ție să-ți fie, mă! Ție să-ți fie rușine, vezi cum vorbești!” , a fost replica celui ce l-a filmat pe polițist.

Când polițiștii au ajuns la locul incidentului, tânărul băut s-a ridicat brusc în picioare și a încercat să fugă. A trecut glonț printr-o benzinărie, dar agenții, împreună cu martorii, au reușit să-l prindă din urmă și să-l imobilizeze.

Citeste si: Ea este Ștefania, adolescenta care a murit după ce mașina în care era s-a răsturnat pe câmp. Fata a fost resuscitată chiar de tatăl său

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si