Scenele șocante au fost surprinse în localitatea Șcheia, din Iași. Mașina s-a izbit în plin de un stâlp, apoi a fost proiectată în gardul unei case. Pasagerii de 15 și 21 de ani au murit. Cel de la volan avea 17 ani și a ajuns la spital conștient, cu mai multe traumatisme.

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Iulian, unul dintre tinerii morți în accidentul din Iași, abia venise din Germania

Tânărul de 21 ani aflat pe bancheta din spate revenise recent din Germania. Cu banii câștigați acolo și-a deschis o stână alături de viitorul său cumnat. Tânărul păzea locul și se încălzea în mașina în care și-a găsit sfârșitul. Noaptea trecută ceva s-a întâmplat. A acceptat să pornească la drum alături de prietenii săi în condițiile în care cel de la volan avea doar 17 ani.

”Bănuiesc că au vrut să se ducă să ia niște benzină, motorină. Nu știu de ce s-au dus la o stație de alimentare din Șcheia.”

Oamenii din localitate spun că sunt șocați de cele întâmplate 

Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate. Tânărul de 21 de ani era considerat un sprijin pentru familia sa. Muncise din greu peste hotare și acum era decis să-și construiască un viitor în țară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Era și gospodar. Îi plăcea să muncească mult. Tocmai, a lăsat el munca de acolo să-și ajute părinții.

Când venea acasă zicea: Tătuțu, să-ți dau 100 de euro.”

Tânărul de la volan nu a consumat alcool. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă și conducere fără permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si