Dintre raniti, patru sunt in stare mai grava, fiind insa constienti si stabili, spun reprezentantii ISU Valcea. Traficul pe DN 7 este blocat pe sensul Sibiu-Valcea.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, planul rosu de interventie a fost activat in cazul accidentului de la Caineni, in care au fost ranite 13 persoane.

Patru persoane sunt in stare mai grava, dar sunt constiente si stabile hemo-dinamic, iar sapte

dintre victime au fost deja transportate spre spital, spun reprezentantii ISU Valcea.

Conform primelor informatii, printre victime se afla si patru cetateni bulgari.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locul accidentului au intervenit ambulante din judetul Valcea, acolo unde s-a produs accidentul, dar si din judetul Sibiu.

De asemenea, reprezentatii ISU Valcea spun ca la locul accidentului sunt scurgeri de combustibil, iar o autospeciala de stingere asigura masuri de aparare impotriva incendiilor pana la inlaturarea combustibilului.

Potrivit Politiei Judetene Valcea, din primele date reiese ca o autotilitara de Bucuresti, care circula pe sensul Valcea-Sibiu, ar fi patruns pe contrasens si ar fi lovit

un microbuz de Bulgaria, o autoutilitara si un autoturism.

Pe DN 7, la locul accidentului, traficul rutier este blocat pe sensul de mers Sibiu- Valcea.

Anterior, autoritatile anuntau ca sunt patru persoane ranite in accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si